Marijke Hovenier

06-24829518

Maandag – Vrijdag, 09:00-22:00

email: marijkehovenier@liefdevoorkraamzorg.nl

Leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen, ik ben Marijke Hovenier, 49 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik doe dit werk nu alweer bijna tien jaar met heel veel liefde en plezier. Ik heb mij negen jaar geleden laten omscholen en geen moment spijt van gehad.

Ik vind het belangrijk om vooral rust te creëren in het gezin zodat jij optimaal kunt herstellen van je bevalling en een ontspannen kraamtijd hebt. Het zal je rust geven als er iemand jou en je baby in de gaten houdt maar ook de rest van het gezin draaiende houdt.

Daarbij komt natuurlijk de  ondersteuning met borst of flesvoeding, alle adviezen en tips die jullie nodig hebben en natuurlijk de zorg voor de rest van het gezin. Ik ben aangesloten  bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Door het volgen van diverse bijscholingen zorg ik er voor dat mijn kennis over o.a. borstvoeding, verloskunde, EHBO reanimatie altijd toereikend is.

Wil jij ook een onbezorgde en fijne kraamtijd en spreekt mijn verhaal jou aan neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux